Αντώνης Κανάκης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Παραρά

Συγκίνησαν τα λόγια που είπε ο Αντώνης Κανάκης, στο κλείσιμο της εκπομπής “Βινύλιο”. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο καλός τους φίλος, Αντώνης Παραράς με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στην εκπομπή “Κομφούζιο’.

“Σήμερα θα κλείσουμε με το βίντεο για τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Σαν σήμερα ο Αντώνης Παραράς 25 χρόνια πριν έφυγε από τη ζωή και από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μια εκπομπή που βγαίνει στον αέρα από εμάς σε αυτή την ημερομηνία και δεν την του αφιερώνουμε και δεν στέλνουμε την σκέψη μας…” είπε ο Αντώνης Κανάκης.

“Ο Αντώνης Παραράς έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια και λες πως είναι πάρα πολλά τα 25 χρόνια, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορεί έχεις ξεχάσει κιόλας, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συχνά έρχεται στο μυαλό μου ο Αντώνης. Μιλάμε για ένα θαυμάσιο παιδί, με πολλά χαρίσματα και ταλέντα, ένας κούκλος, ένα ωραίο παλικάρι, ένας άνθρωπος που πολλοί θα ήθελαν να παρέμενε στην παρέα μας και να κάναμε πολλά πράγματα μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι θα κλείσουμε σήμερα” είπε ο παρουσιαστής.

Κανάκης Παραράς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ