Ανθή Βούλγαρη: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τα μηνύματα που δέχεται

Για την καριέρα της, την συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και τα  μηνύματα που λαμβάνει μίλησε η Ανθή Βούλγαρη.

“Με τον Ιορδάνη γνωριστήκαμε στο Open, καθώς ήμασταν από τους πρώτους που πήγαμε στο κανάλι. Εγώ δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο με την ψυχαγωγία και είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον να μπω στην ενημέρωση. Τότε ο Ιορδάνης μαζί με τον Γιάννη Σαραντάκο είχαν ξεκινήσει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ήθελαν έναν άνθρωπο να ασχοληθεί με τη στήλη των social media και τα θέματα που βγαίνουν από εκεί.

Στην αρχή διαφωνούσαμε πολύ με τον Ιορδάνη, αυτό όμως άλλαξε αργότερα. Εγώ είμαι άνθρωπος που μιλάω όταν έχω αντίθετη άποψη κι αυτό το εκτίμησε ο Ιορδάνης. Οι δημοσιογράφοι μεταξύ μας έχουμε και τις τριβές μας. Περνώντας ο καιρός καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και παρέα. Ήρθε λοιπόν η πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή και έτσι δέσαμε. Ταιριάζουμε γιατί είμαστε θετικοί ως άνθρωποι. Επειδή κι εγώ έχω περάσει μια πολύ άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου και ο Ιορδάνης αντίστοιχα, αντιμετωπίζουμε τη ζωή θετικά, ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει γύρω μας. Προσπαθούμε λοιπόν να μεταφέρουμε τις ειδήσεις χωρίς να ψυχοπλακώνουμε τον τηλεθεατή. Προσπαθούμε, δεν τα καταφέρνουμε πάντα” τόνισε η παρουσιάστρια, μιλώντας στο περιοδικό Ok.

Τι είπε η Ανθή Βούλγαρη για την Ματίνα Παγώνη

“Με την κυρία Παγώνη μιλούσαμε πάντα. Από τότε που ήμουν στις εφημερίδες. Δεν είχαμε βέβαια αυτή την επαφή αλλά συζητούσαμε για το ρεπορτάζ. Όταν έρχεσαι σε σχεδόν καθημερινή τριβή με κάποιους ανθρώπους, χτίζεται και μια άλλη σχέση. Αυτό συμβαίνει και με άλλους καλεσμένους μας. Απλά με την κυρία Παγώνη, επειδή έχει αυτό τον ωραίο και έξω καρδιά χαρακτήρα, ταιριάξαμε. Δέχεται το πείραγμα και δέχομαι κι εγώ το δικό της. Θέλω να σου πω ότι όταν είχα την περιπέτεια με τον κορονοϊό με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. Το ίδιο συνέβη και όταν είχα πάει να κάνω το εμβόλιο. Είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πολύ για τους γύρω της” ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί και όταν ρωτήθηκε εάν έχει νιώσει ότι την στήνουν στον τοίχο με αυτόν τον τρόπο, απάντησε: “Ναι. Είμαι ένας άνθρωπος που τα λαμβάνει όλα υπόψη του. Στενοχωριέμαι πολύ εύκολα, όπως χαίρομαι με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει και να λέει αν του αρέσουμε ή όχι. Εγώ θα σου πω το εξής. Ευχαριστώ όλους εκείνους που μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν μαζί μου είτε θετικά είτε αρνητικά. Και το λέω με πολλή αγάπη. Απλά πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα ότι υπάρχουν οικογένειες από πίσω και γι’ αυτό οφείλουμε να δείχνουμε έναν σεβασμό. Όλοι κάνουμε λάθη. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν κάνει φάουλ. Κι εγώ θα κάνω και εκείνος που με σχολιάζει θα κάνει. Έτσι το βλέπω”.

Όσον αφορά στα αντίστοιχα μηνύματα που δέχεται στα social media, αποκάλυψε: “Λαμβάνω μηνύματα με πολλή αγάπη αλλά και με πάρα πολύ μίσος. Στην αρχή με στενοχωρούσαν αλλά αποφάσισα να μην τα παίρνω μέσα μου. Είναι η εποχή των social media που ο καθένας μπορεί να γράφει οτιδήποτε και να κρύβεται πίσω από ένα προφίλ. Όπως σου είπα, τα δέχομαι όλα με επιχειρήματα. Δεν αποδέχομαι όμως την κακία και τη χολή”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ