Άννα Ζηρδέλη: Δεν είναι μονοπώλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου οι θέσεις στα πάνελ

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μου την έχει πει σε δοκιμαστικό. Μπορεί να μην έχω την αναγνωρισιμότητα του Κωνσταντίνου, αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί να μην “πουλάω” όσο εκείνος, αλλά κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπέστατα. Δεν είναι μονοπώλιο του Βασάλου οι θέσεις στα πάνελ. Αυτό με ενόχλησε» δήλωσε η Άννα Ζηρδέλη στο Χαμογέλα και Πάλι.

«Αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου, αυτό που κάνω και όταν βλέπω ότι προσπαθώ, προσπαθώ να ανέβω σκαλοπάτι σκαλοπάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος από τη στροφή και σε «τρώει» μπορεί να μην είναι κάποιο παιδί από ριάλιτι, μπορεί να είναι κάποιο «βύσμα», κάποια φίλη των παρουσιαστών, πολλά μπορεί. Πλέον δεν με ενοχλεί, ο χώρος καταλαβαίνει, δεν τους κρατάει πολύ, τους ξερνάει», συνέχισε η Άννα Ζηρδέλη.

Στη συνέχεια μίλησε για το bullying που έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης.

«Έχω βιώσει στα πρώτα μου βήματα στον χώρο, bullying. Υπήρχε συνεργάτης μου σε τηλεοπτική εκπομπή που μου είχε πει, ”έβαλες κοντή φούστα σήμερα, έκανες και κάτι”. Αυτό το άτομο είναι άνδρας και είναι και στην τηλεόραση. Όταν μαθεύτηκε ότι θα είμαι στην εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη, όταν συναντάω κάποιο από αυτά τα άτομα, ξαφνικά έχουν άλλη συμπεριφορά απέναντί μου. Γιατί είμαι και «μπροστά», κάτι μπορεί να ειπωθεί και να τους πάρει η μπάλα», αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ