Άννα Βαγενά: Λύγισε μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – “Ακόμα του αγοράζω πουκάμισα”

Σαράντα τέσσερα χρόνια κοινής ζωής μοιράστηκαν η Άννα Βαγενά και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση και μαζί της ήταν οι δύο κόρες τους. Η Γιασεμί, που είναι ηθοποιός και η Μαρία, η οποία εργάσθηκε λίγο καιρό ως κοινωνική λειτουργός και τελικά στράφηκε στη μουσική.

Η γνωριμία της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού, έγινε στις αρχές του ‘70, με δική της πρωτοβουλία, όταν και οι δύο βρίσκονταν στα πρώτα τους βήματα. Αυτό που την έκανε να τον προσέξει; “Η ομορφιά του!”. Αυτό που αγάπησε περισσότερο; “Την εντιμότητά του. Την εξυπνάδα του βεβαίως και το χιούμορ του αλλά κυρίως ότι σε όλη του τη ζωή υπήρξε έντιμος…”.

Τα λόγια της συγκλονίζουν: “Πριν φύγει ο Λουκιανός, μου φαινόταν αδιανόητο ότι θα ζήσω μετά από αυτόν. Τώρα είναι σαν να μην έχει φύγει. Στο σπίτι μας, όλες οι γωνιές που ήταν ο Λουκιανός, είναι όπως ήταν. Στην κουζίνα έχουμε ένα καναπεδάκι κι ένα τραπέζι. Έχω βάλει ένα μαξιλάρι, δεν κάθεται κανείς στο σημείο εκείνο, είναι τα χαρτάκια του όπως τα άφησε, δεν ξεσκονίζεται εκείνο το κομμάτι, είναι όπως τα άφησε, τα γυαλιά του, όλα. Και το δωμάτιό του είναι όπως ακριβώς το άφησε απέναντι από την πόρτα του δικού μου. Ακόμα αγοράζω πουκάμισα του Λουκιανού. Και τα βάζω στο δωμάτιο του”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ