Άγγελος Πεντάρης: Ο ντράμερ που καθήλωσε κοινό και κριτές στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ο Άγγελος Πεντάρης συγκίνησε με την ιστορία του, καθώς είναι ένας νικητής της ζωής.

Από την πρόωρη γέννα που είχε διαγνώστηκε με παράλυση, όμως μετά από σκληρό αγώνα τα κατάφερε και σήμερα μπορεί και παίζει ντραμς.

Ο Άγγελος Πεντάρης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες αλλά και το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” στο οποίο πήρε μέρος.

“Φοβερή ήταν η εμπειρία στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”. Γεννήθηκα δύο μήνες πρόωρα και διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία. Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα καταφέρω να ζήσω μια κανονική και ανεξάρτητη ζωή. Από εκεί ξεκίνησε ο αγώνας μου. Από 9 μηνών ξεκίνησα φυσικοθεραπείες και δεν έχω σταματήσει μέχρι τώρα που είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ τυχερός για όλη την οικογένεια μου, όλοι με στήριξαν. Είναι σημαντικό να έχεις ένα στήριγμα και εγώ είχα παραπάνω στηρίγματα. Ακόμα κάνω μαθήματα ντραμς. Το ήθελα από πάντα. Με πολύ προσπάθεια εξελίχθηκε και το επίπεδο μου. Η αγάπη ήταν πάντα εκεί. Πολλές οι δύσκολες στιγμές. Οι προκλήσεις πάντα συνεχίζονται. Να είσαι καλά με τον εαυτό σου έχει σημασία. Αυτό που έμαθα είναι να νιώθω συμπόνοια και κατανόηση για τους άλλους ανθρώπους” είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Πεντάρης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ