Αγγελική Νικολούλη: «Το πτώμα ήταν εκεί και δεν το έβλεπαν. Έπρεπε να πάει το λαγωνικό να το βρει»

Με την υπόθεση του Μεσολογγίου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ», αποκαλύπτοντας ότι θα παρουσιάσει σοκαριστικά στοιχεία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στάθηκε μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι το άψυχο πτώμα του Μπάμπη βρέθηκε από τον εκπαιδευμένο σκύλο, Έκο.

Με τον τρόπο της για άλλη μια φορά τόνισε την έλλειψη της σωστής έρευνας σε τέτοιες περιπτώσεις ενώ ξεκαθάρισε ότι το τοπίο του εγκλήματος πάντα μιλάει.

«Είναι σοκαριστική η έρευνα που είχε κάνει η εκπομπή χρόνια πριν για να βρεθεί ο Βασίλης και μπροστά στην κάμερα ξεκλειδώθηκαν δύο ιστορίες. Είναι φοβερό αυτό, θα τα δούμε στην πορεία. Κάποιοι έβαλαν στοπ εν ψυχρώ. Είναι καλό σε τέτοιες περιπτώσεις να αφήνουμε τα ντοκουμέντα να μιλάνε. Στον Εύηνο, αρχαία, χρυσά νομίσματα. Μπορεί να μας αρέσει αλλά για κάποιους είναι για χόμπι. Φαίνεται ότι ο δράστης παρέσυρε τον νέο ίσως για να του δώσει τα χρήματα. Θα μιλήσουμε και για τον εκπαιδευτή του Εκο για να δούμε τι μπορούν να εντοπίσουν. Το πτώμα ήταν εκεί και ήταν σαν να έλεγε “εδώ είμαι”. Είναι ανατριχιαστική η εξομολόγηση της μάνας που έλεγε “είναι σαν να ακούω το παιδί μου στο χωράφι και να μην το βλέπω”. Και έπρεπε να πάει το λαγωνικό να το βρει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ