Τόνυ Δημητρίου: Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου, προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Τόνυ Δημητρίου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα παιδιά του, αλλά και στην σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου.

«Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν», εξήγησε ο Τόνυ Δημητρίου.

Σχετικά με την σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, ο Τόνυ Δημητρίου είπε: «Κάποια στιγμή δόθηκε η ευκαιρία να την καλέσω να πάμε κάπου μαζί σε μία παράσταση, γιατί κάτι άλλο είχε χαλάσει. Βγήκαμε, γελάσαμε την διεκδίκησα και τα κατάφερα. Θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Γαμπρός θα γινόμουν ξανά για σειρά, για ταινία, για θέατρο… Δεν είμαι εναντίον του γάμου, ποτέ δεν ήμουν, αν εξυπηρετεί. Αν μου ζητούσε η Στεφανία να παντρευτούμε, δεν θα είχα πρόβλημα».

«Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού για όσο. Με έναν άνθρωπο πρέπει να είσαι μαζί, όσο περνάτε καλά και οι δύο. Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφοράς της ηλικίας μας. Κάποιοι λένε “Είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι μ’ αυτόν”», πρόσθεσε.

Ακόμα ανέφερε: «Αν η Στεφανία ήθελε να αποκτήσει οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Νομίζω ότι έχω κλείσει σ’ αυτό, αλλά το ξέρει και από την πρώτη μέρα. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά εγώ είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ ούτε καν να το φανταστώ.

Ποτέ δεν ξέρεις όμως, μπορεί στα 80-85 μου να θέλω να σπάσω κάποια ρεκόρ άλλων. Η σχέση των παιδιών μου με την Στεφανία είναι αρκετά καλή. Την έχουν δει δύο φορές, αλλά η Στεφανία είναι αξιαγάπητη, αγαπάει πολύ τα παιδιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ