Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γλάστρα δεν μπορώ να υπάρξω με τίποτα»

Δηλώσεις έκανε στην κάμερα της εκπομπής του “Breakfast@Star” ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του, στη “Super Κατερίνα”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε αρχικά για το γεγονός πως πολλές φορές κουράζεται με το να προσπαθεί να πει την γνώμη του, στην δουλειά του. Ο έμπειρος παρουσιαστής είπε: «Ποιον δεν τον κουράζει, να προσπαθεί να πει την γνώμη του; Έχω γνώμη, άρα έχω γνώμη. Με βάζουν για μια δουλειά, τι να πω την γνώμη των άλλων; Την γνώμη μου θα πω. Δεν δέχομαι να καταντήσω υστερικός, για να πω ότι η άποψή μου είναι αυτή».

Ενώ συνέχισε αναφέροντας πως γλάστρα δεν μπορεί να γίνει: «Γλάστρα δεν μπορώ να υπάρξω με τίποτα. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και δεν πάει εκεί για να κάνει καριέρα. Την καριέρα μου την έχω κάνει, την έχω ολοκληρώσει. Δεν μου αρκούν τα λόγια. Μπορεί να φταίει το σύστημα, μπορεί να φταίνε οι πανελίστες, μπορεί να φταίει η Κατερίνα, μπορεί να φταίει ο Θέμης, μπορεί να φταίει η ταχύτητα των γεγονότων και ότι πρέπει να περάσουμε από το ένα θέμα στο άλλο. Πολλά πράγματα μπορούν να φταίνε».

Ερωτηθείς για το πώς πιστεύει ότι μπορεί να ακούσει η Κατερίνα Καινούργιου τις δηλώσεις του, απάντησε ότι: «Είναι στο δικό της χέρι να εισπράξει αυτά τα πράγματα και να νιώθει ό,τι θέλει να νιώσει. Εγώ είμαι καθαρός και ανοιχτός και το λέω. Δεν το λέω σκανδαλωδώς, δεν πάω να κάνω ένα σκάνδαλο, λέω την αλήθεια μου».

«Δεν είπα ποτέ ότι αποχωρώ από την εκπομπή, είπα ότι δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Το να μην έχω κάνει καμία συζήτηση, δεν σημαίνει ότι φεύγω από την εκπομπή» προσέθεσε.

Τέλος μιλώντας για το “Μεγάλο Παζάρι” και το “Fame Story” είπε: «Είπα ότι δεν θα δούμε ξανά το «Μεγάλο Παζάρι» με εμένα. Θα μου είχαν κάνει πρόταση, εγώ είμαι εδώ πέρα. Απλά εκείνο που δεν ξέρω είναι αν μου έκαναν πρόταση, αν θα δεχόμουν, με την έννοια ότι το έχω κάνει. Μου έχουν πει για το «Fame Story» να έχω ανάμειξη, αλλά όπως και για την εκπομπή της Κατερίνας, οι συζητήσεις και οι κουβέντες δεν έχουν γίνει. Και για τα δύο είμαι ανοιχτός να ακούσω τις προτάσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ