Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά, έπρεπε να ντρεπόμαστε»

Ένταση επικράτησε στο πλατό της “Super Κατερίνα” με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβασε τους τόνους, τόσο με αφορμή την είσοδο του κόμματος “Σπαρτιάτες” στην Βουλή, όσο και με την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «κυβέρνησης όλων των Ελλήνων». Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον παρουσιαστή να μην ταράζεται, σκεπτόμενος την υγεία του.

«Αυτά είναι λόγια. Εγώ δεν θέλω να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων μ’ αυτή την έννοια. Θέλω να αυξηθεί το χαμηλότερο εισόδημα, να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ και κάθε βδομάδα να μη βλέπουμε νέες τιμές, να μπορώ να ζήσω, να μην ξεμένω από λεφτά στις 15 του μήνα. Τα άλλα είναι λόγια, να δούμε εάν θα πραγματοποιηθούν. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αναφερόμενος στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους “Σπαρτιάτες” στη Βουλή; Να βλέπει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να βγαίνει μετά από ένα tweet; Είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά, έπρεπε να ντρεπόμαστε χθες το βράδυ. Εγώ ξύπνησα με μεγάλη θλίψη για τα μορφώματα αυτά» τόνισε εμφανώς ταραγμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για την είσοδο του κόμματος “Σπαρτιάτες” στην Βουλή.

Εκείνη την ώρα η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη, ζητώντας από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ηρεμήσει για το καλό της υγείας του: «Ανδρέα μου, ηρέμησε. Έχεις δίκιο αλλά μην ταράζεις την υγεία σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ