Ανατροπή στην ΕΡΤ: Σαββατόβραδα με Χίσλοπ και Μανουσάκη

Επιλέγοντας ένα μεικτό σχήμα με απευθείας αναμέτρηση για τις καθημερινές και κόντρα στο ρεύμα τα Σαββατοκύριακα θα παρατάξει το νέο πρόγραμμα η ΕΡΤ.

Η σειρά «Σε ξένα χέρια» οριστικοποιήθηκε ότι θα μεταδίδεται καθημερινά στις 22:00, που πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΡΤ «ρίχνει» απέναντι στις «Αγριες μέλισσες» (ΑΝΤ1) τη σειρά με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ θα ακολουθούν οι κωμικές σειρές.

Η «Τούρτα της μαμάς» μετακινείται στην prime time της Δευτέρας (23:00), ενώ ημέρες μετάδοσης αλλάζουν και τα «Καλύτερά μας χρόνια», που παίρνουν θέση κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23:00.

ΕΡΤ Prime Time

Η ανατροπή έρχεται τα Σαββατόβραδα. Ακολουθώντας τα πρότυπα βρετανικών σταθμών που δημιουργούν ζώνη period drama (σειρών εποχής) μέσα στο weekend, η ΕΡΤ πάει κόντρα στον πυρετό των μουσικών σόου τα Σαββατόβραδα και «ψηφίζει» Βικτόρια Χίσλοπ και Μανούσο Μανουσάκη.

Η σειρά «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται σε ομώνυμο βιβλίο της Βρετανίδας συγγραφέως, αλλά και η τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος «Βαρδιάνος στα σπόρκα», σε σκηνοθεσία Μανουσάκη, θα μεταδίδονται στις 22:00 και στις 23:00 αντίστοιχα, κάθε Σάββατο.

Με την απόφαση αυτή μετακινείται και το μουσικό σόου του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά», που θα καταλάβει την prime time της Παρασκευής, ενώ κάθε Τετάρτη στις 23:00 θα παραμείνει το «Μουσικό κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ