Ahsoka: Καινούριο τρέιλερ για τη νέα σειρά Star Wars λίγο πριν από την πρεμιέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για τη νέα πρωτότυπη σειρά από το σύμπαν του Star Wars, «Ahsoka». Πρόκειται για sequel σειρά του animated «Star Wars: Rebels», με την Ahsoka Tano αναζητά ακόμη τον Ezra Bridger, 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στο φινάλε του “Rebels”.

Το τρέιλερ 30 δευτερολέπτων έχει τον τίτλο «Trick» (Τέχνασμα), ενώ η λεζάντα του βίντεο αναφέρει: «Μια νέα απειλή θα εμφανιστεί. Ένας νέος ήρωας θα αναδειχθεί». Η σειρά «Ahsoka» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ στις 23 Αυγούστου με διπλό επεισόδιο.

Την Ahsoka υποδύεται η Rosario Dawson, όπως έκανε και στα «Mandalorian» και «The Book of Boba Fett». Στη σειρά συμμετέχουν και η Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren), ο Eman Esfandi (Ezra Bridger), ο Lars Mikkelsen (Grand Admiral Thrawn), η Mary Elizabeth Winstead (Hera Syndulla), ο David Tennant (Huyang), ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson (Baylan Skoll), Ivanna Sakhno (Shin Hati) και ο Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader)

Δείτε το νέο trailer για τη σειρά Ahsoka:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ