Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του Νίκου Ψαρρά για όλα όσα θα συμβούν στο Διαφάνι

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς που υποδύεται τον Σταμάτη Μαυρουδή, τον σύζυγο της Βιολέτας στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ‘Άγριες Μέλισσες’ έκανε αποκαλύψεις για όλα όσα θα συμβούν στο Διαφάνι.

Αναφερόμενος στον ρόλο που ενσαρκώνει είπε ότι “ο Σταμάτης εμφανίζεται στο Διαφάνι σαν κομήτης. Μετά από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφει και διεκδικεί τη θέση του και τη ζωή του εκεί. Δική του απόφαση ήταν η φυγή του. Εγκατέλειψε τη Βιολέτα για να ζήσει τον ερωτά του με μια τραγουδίστρια. Επιστρέφοντας συμπεριφέρεται σαν να μην έφυγε ποτέ. Αυτό τους ταράζει όλους. Δεν το αποδέχονται… Δεν τον βλέπω να μένει για πολύ τον Σταμάτη. Η Βιολέτα πανικοβάλλεται, γιατί έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της. Όταν τον αντικρίζει για πρώτη φορά, παθαίνει σοκ”.

Στο ερώτημα πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης σε αυτή την επιστροφή ο ταλαντούχος ηθοποιός απάντησε ότι “ο Μιλτιάδης θα διεκδικήσει τη Βιολέτα. Και ο Σταμάτης το ίδιο. Διαζύγιο δεν υπήρξε ποτέ. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης έχει σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα. Εκείνα τα χρόνια αυτό ήταν δύσκολο πράγμα… Το χωριό αγαπά τη Βιολέτα και τη θεωρεί δικό του άνθρωπο. Τη βοήθησαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του Σταμάτη. Ο Σταμάτης ήταν πάντα μαγκάκος. Έπαιζε χαρτιά και ζάρια, έκανε απιστίες… Έτσι τον αντιμετωπίζουν. Και με το ερώτημα ‘επέστρεψες, και τι θες τώρα;’. Η σύγκρουση του Σταμάτη με τον Παναγιώτη θα χαρίσει στο κοινό σκηνές γέλιου”.

Πηγή πληροφοριών: Tv Έθνος

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.