Νίκος Ψαρράς: Ήταν καρμικό να μπω στις Άγριες Μέλισσες – Τι είπε για το Καφέ της Χαράς

Του Βασίλη Μπουζιώτη,

Ως ευχάριστη έκπληξη ήρθε η είδηση ότι ο έμπειρος πρωταγωνιστής Νίκος Ψαρράς εντάσσεται στο δυναμικό της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, με ένα σπέσιαλ γκεστ που θα συζητηθεί και αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές.

“Ήμουν σε πρόβες για τον Άμλετ της Κατερίνας Ευαγγελάτου και δεν μπόρεσα να πω το ‘ναι’. Δεν ξέρω για ποιον ρόλο με ήθελαν, αν και έχω στο μυαλό μου έναν κακό που λύνει και δένει στη σειρά. Βλέποντας το αποτέλεσμα, ενθουσιάστηκα από την αισθητική και την κινηματογραφική της ματιά και δεν σου κρύβω πως λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να είμαι σε αυτήν. Αλλά να που μπήκα τελικά. Ήταν καρμικό να μπω στις Άγριες Μέλισσες και απολαμβάνω ιδιαίτερα τα γυρίσματα και τον ρόλο μου. Θα μείνω μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και συζητάμε μήπως περάσω και στην επόμενη. Θα κάνω 20 επεισόδια τα οποία έκλεισα και βλέπουμε”, είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Παίζω τον Σταμάτη τον άνδρα της Βιολέτας, που ερμηνεύει εξαιρετικά η Θεοφανία Παπαθωμά, την οποία ξαναβρίσκω 20 χρόνια μετά της σειρά ‘Μαύρος Ωκεανός’ που κάναμε μαζί. Ο Σταμάτης είναι μάγκας, παρτάκιας, κοιτάζει το τομάρι του και γυρνά πίσω στο Διαφάνι μετά από επτά χρόνια (είχε φύγει για άλλη γυναίκα) για να διεκδικήσει και τη σύζυγό του και το καφενείο τους. Θα έχει μεγάλη κόντρα με τη Βιολέτα, που είναι ήδη σε άλλη αγκαλιά και δεν μπορεί να χωνέψει ότι επέστρεψε σαν να μην τρέχει τίποτα”.

Ο Νίκος Ψαρράς συζητά και για ένα ακόμα γκεστ, αυτή τη φορά για το ‘Καφέ της Χαράς’. “Έχω μιλήσει για να συμμετέχω σε πέντε επεισόδια στη θαυμάσια σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά, παίζοντας τον σύντροφο της Χαράς, που υποδύεται έξοχα η Ρένια Λουιζίδου. Δεν κάνει να αποκαλύψουμε άλλα για την ώρα, αλλά θα φέρω και εκεί ανατροπές”.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ