Άγριες Μέλισσες: Το spoiler από τον παπά – Γρηγόρη

Οι “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν με δυναμικό “τσίμπημα”, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν πρόκειται να αφήσει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 με κομμένη την ανάσα.

Ο Κωστής Σαββιδάκης έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μίλησε για το τι επιφυλάσσει το σενάριο για τον ρόλο που ενσαρκώνει στις “Άγριες Μέλισσες”, τον παπά – Γρηγόρη.

Πώς θα δούμε τον παπα-Γρηγόρη στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου στις “Άγριες Μέλισσες;

Μπαίνοντας στην περίοδο της δικτατορίας, όλα αλλάζουν. Ο παπα-Γρηγόρης, ωστόσο, δεν θα χάσει την αυθεντικότητά που τον διακρίνει.

Θα μπουν νέοι ρόλοι στην σειρά, που σημαίνει ότι με έναν τρόπο διαφοροποιούνται πολύ οι «Μέλισσες». Ο παπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του. Υπερασπίζεται το χωριό. Θα στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του. Έχει αξίες.

Όποια πολιτική συνθήκη και να επικρατεί, εκείνος δεν εγκαταλείπει τους συγχωριανούς του. Είναι με το δίκαιο. Τώρα, αν οι συγγραφείς τον οδηγήσουν αλλού για κάποιους λόγους, όπως π.χ. να παραστήσει τον κακό με απώτερο σκοπό να υπερασπιστεί το χωριό του, ειλικρινά δεν το ξέρω.

Πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει αν είναι ο παπάς που όλοι αγαπήσαμε.

Άγριες Μέλισσες

Εσύ τι έχεις αγαπήσει σε αυτόν τον ρόλο; 

Είναι ο παπάς που θα ήθελα να είχα πάντα απέναντί μου. Είναι δίκαιος.

Αν δει κάτι στραβό θα το πει, θα σηκώσει την φωνή, ακόμα και το χέρι του αν χρειαστεί για να επιβάλει την τάξη. Είναι ο ιερέας που πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να ήμαστε στην ενορία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ