Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό του φινάλε – Τι αλλάζει την επόμενη σεζόν

Η πιο μεγάλη ώρα για τους πιστούς τηλεθεατές των «Άγριων Μελισσών» έρχεται την Πέμπτη 3 Ιουνίου με το φινάλε του δεύτερου κύκλου, που θα γράψει με… αίμα τη λύση του δράματος. Παρότι το φινάλε είναι πολύ κοντά, τα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών ολοκληρώνονται σήμερα, ώστε να περιοριστούν τα σπόιλερ και οι διαρροές για τα τελευταία πλάνα. Θα ακολουθήσει διάλειμμα για όλους τους συντελεστές μερικών εβδομάδων, ενώ τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν εκ νέου στα τέλη Ιουνίου.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να επενδύσει και του χρόνου μεγάλο μέρος της prime time στις «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, «κλείδωσε» η απόφαση η σειρά εποχής να συνεχίσει με 4 επεισόδια την εβδομάδα και με καθαρή διάρκεια επεισοδίου τα 60 λεπτά, όπως και σήμερα.

Τι θα δούμε απόψε

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της; Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη. Θα προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ