Άγριες Μέλισσες – Θωμάς Κυπραίος: Η αποκάλυψη της αλήθειας και η ομολογία του φόνου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» για τον Θωμά Κυπραίο καθώς σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό «Mytv», έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια. Ο Θωμάς Κυπραίος θα αναγκαστεί να ομολογήσει πως λέρωσε τα χέρια του με αίμα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη… θεία Δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο.

Ο Θωμάς αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά και ότι τον σκότωσε για να μην αποκαλύψει πως στον πόλεμο πρόδωσε τους Έλληνες και σκότωσε τον γιο του Νέστορα. Όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, καθώς ο Θωμάς δεν είναι ακόμη έτοιμος να πληρώσει για τις πράξεις του και να χάσει από τη ζωή του ό,τι πιο αληθινό έχει, τη Λενιώ.

Για τον Θωμά Κυπραίο, όμως, οι κίνδυνοι δεν τελειώνουν εδώ. O Νέστορας βρίσκεται πολύ κοντά να μάθει τι συνέβη πραγματικά στον γιο του και είχε την κατάληξη αυτή στον πόλεμο. Ένα γράμμα που φτάνει για τον ταξίαρχο ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο και το ποιος πραγματικά είναι. Μέσα στον φάκελο βρίσκεται το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής. O Νέστορας είναι πολύ προβληματισμένος και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Όταν μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο Θωμάς Κυπραίος, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχέδια του καινά τον κάνει να πληρώσει για όλα τα ψέματα που έχει πει αλλά και για όλες τις εγκληματικές του πράξεις.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.