“Άγριες Μέλισσες” – “Καφέ της Χαράς”: Πότε θα δούμε νέα επεισόδια

Πλήρη επαναφορά στην τηλεοπτική κανονικότητα αποφάσισε ο ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση των μέτρων χαλάρωσης, σημάνοντας έτσι και τηλεοπτικά την άρση της καραντίνας και βάζοντας τις βάσεις για ένα δυνατό «φώτο φίνις» της σεζόν στα μέσα Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, κατόπιν διευρυμένης σύσκεψης το βράδυ της Τρίτης -που ακολούθησε τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας – το κανάλι του Αμαρουσίου κατέστρωσε το δικό του σχέδιο επαναφοράς.

Τα γυρίσματα για τις παραγωγές του που είχαν διακοπεί θα επανεκκινήσουν τη Δευτέρα 11 Μαΐου, με αυστηρά μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ακολουθήσει η ολική επαναφορά του προγράμματος του ΑΝΤ1, με πλήρη αποκατάσταση των ζωνών μετάδοσης. Το comeback θα ξεκινήσει από το μεσημέρι με νέα επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, θα ακολουθήσει το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου και η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Άρση της καραντίνας και στο Διαφάνι, όπου η Λενιώ, ο Λάμπρος, ο Κυπραίος και όλοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Αγριες Μέλισσες» δίνουν πάλι ραντεβού για να αφηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας τους. Έπειτα από δύο μήνες διακοπής, η σειρά εποχής επιστρέφει στη ζώνη μετάδοσής της, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:50.

Με νέα επεισόδια επανακάμπτουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και οι κωμικές του σειρές, το «Πέτα τη φριτέζα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το «Μην ψαρώνεις» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το «Καφέ της Χαράς» κάθε Παρασκευή, αλλά και το καθημερινό «Αν ήμουν πλούσιος» . Για τις περισσότερες παραγωγές υπήρχε μικρό στοκ επεισοδίων που έχουν γυριστεί στην προ καραντίνας εποχή, τα οποία θα προβληθούν πρώτα, ενώ στη συνέχεια η σκυτάλη θα δοθεί στα φρεσκογυρισμένα επεισόδια.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 να επαναφέρει όλο του το πρόγραμμα συνδέεται και με την αναβολή του Euro, του οποίου είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα. Χωρίς το Ευρωπαΐκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο θα καταλάμβανε όλη την prime time τον Ιούνιο, το κανάλι αποφάσισε να μη… σφυρίξει από τώρα τη λήξη της σεζόν, αλλά να μπει και πάλι στη μάχη, ενεργοποιώντας εκ νέου τις συμφωνίες για το σύνολο των παραγωγών του, για να παραδώσει μια φουλ πρόταση ψυχαγωγίας στο τηλεοπτικό κοινό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ