Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις – Διπλό συμβόλαιο θανάτου στο Διαφάνι

Αμείωτο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», η οποία έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα λόγω της εορταστικής περιόδου, επιστρέφει στις οθόνες από τα Φώτα, 6 Ιανουαρίου.

Η Ανέτ εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος εκτός από αυτήν και τον Δούκα δεν το γνωρίζει. Οι πόνοι πιάνουν ξαφνικά την Παγώνα, η οποία γεννάει με τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη. Η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα την απόφασή της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη και αυτός της λέει πως αν το κάνει θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του.

Το χωριό έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του Λευτέρη, του βοσκού που είδε τη δολοφονία του Γιάννου, μετά την εντολή του Δούκα.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια πως κινδυνεύει και ο ίδιος. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο της τόσο μεγάλης πίεσής της. Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμη μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει, βάζοντας την Ελένη για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο όλων. Αργότερα όλες θα κινηθούν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον της.

Όταν η Ελένη αποφασίζει να πυροβολήσει στον αέρα για να σωθεί, το θέμα παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο μεταξύ, μετά το συμβάν η Λενιώ ψυχραίνεται για πρώτη φορά πολύ σοβαρά και με την Ασημίνα, που βέβαια αγνοεί τι έχει συμβεί μεταξύ του άνδρα της και της μικρότερης αδερφής της. Στη συνέχεια ο Μιλτιάδης απαιτεί από τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δύο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί.

Ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του… οριστικά.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ