Άγριες Μέλισσες: Οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στην τρίτη σεζόν

Εξορίες και φυλακίσεις μας περιμένουν από Οκτώβριο στην τρίτη σεζόν της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, αλλά δεν παύει ο έρωτας να κατέχει πρωτεύοντα ρόλο. Ήδη η Μελίνα Τσαμπάνη και οι στενοί συνεργάτες της συζητούν τις τύχες των πιο δημοφιλών ερωτικών ζευγαριών της σειράς. Κάποιοι έρωτες θα σβήσουν, άλλοι θα γεννηθούν, σύμφωνα με την “Espresso”.

Ο Λάμπρος και η Ελένη στο τελευταίο επεισόδιο αγκαλιάστηκαν και κοίταξαν με αισιοδοξία ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, στο χωριό καταφθάνει ο Ακύλας και η οργή του θα επηρεάσει τις τύχες τους. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα εξοριστεί στη Λέρο για τα φρονήματά του ή ένας παλιός αρραβωνιαστικός της Ελένης θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο γιος μιας γυναίκας, η οποία στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της και μπήκε στη ζωή της όταν ο Λάμπρος είχε ρίξει μαύρη πέτρα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Όσο για τον Κωνσταντή με τη Δρόσω αναμένεται να πουν το οριστικό αντίο μετά τα τόσα εγκλήματα και τις πικρές αλήθειες. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον αλλά η φλόγα μέση της για τον Κωνσταντή παραμένει άσβεστη.

Από την άλλη, η Πηνελόπη που έχει φύγει για το Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο μελέτης, από την άλλη μεριά, θα την ξεχάσει και θα ενταχθεί στη νέα ομάδα των Αβάντων που θα αναβιώσει ο Ακύλας.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Το ζευγάρι θα προσπαθήσει ξανά. Η Ουρανία και ο Κυριάκος θα περάσουν μεγάλη κρίση και ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.