Μαρία Κίτσου: Τι αποκάλυψε για τον Σάκη Ρουβά η “Ελένη” από τις Άγριες Μέλισσες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Για τον Έλληνα σούπερ σταρ μίλησε και η “Ελένη” από τις Άγριες Μέλισσες. Η Μαρία Κίτσου, που είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά στη θεατρική παράσταση “Βάκχες”, αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες με τον Έλληνα σούπερ σταρ.

“Με τον Σάκη περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί. Περιοδεία, σκληρή περιοδεία όταν παίζαμε μαζί στις Βάκχες” ανέφερε η Μαρία Κίτσου, που περιέγραψε κάποια περιστατικά που τις έδειξαν πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι ο Σάκης Ρουβάς.

“Κάποτε είχα μία γουρούνα και κυκλοφορούσα. Την πήγα κούτσα κούτσα στο θέατρο που κάναμε πρόβα. Ήταν έξω ο Σάκης και μου λέει «περίμενε». Πήρε ένα μαχαίρι, έσκυψε κάτω από τη γουρούνα, έγινε χάλια με τα λάδια και τις βρωμιές, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά την είχε φτιάξει” περιέγραψε η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες.

“Επίσης στην ίδια περιοδεία ο Σάκης μου έκανε ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά μου και τον ευχαριστώ πολύ. Με είχε χορέψει ένα καταπληκτικό ροκ εν ρόλ. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα” είπε η Μαρία Κίτσου. “Σάκη είσαι ένας καταπληκτικός και υπέροχος άνθρωπος. Ευχαριστούμε που υπάρχεις” κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

“Η Μαρία στις Άγριες Μέλισσες την έχει χαρεί όλη η Ελλάδα, αλλά στο θέατρο, και στο αρχαίο θέατρο, είναι κάτι το συγκλονιστικό. Είναι ένα άγριο θηρίο” είπε από μεριά του ο Σάκης Ρουβάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ