Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλά για το συνταρακτικό τέλος του Δούκα Σεβαστού

Αυλαία έριξε η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», με ένα συγκλονιστικό φινάλε που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Ύστερα από 3 σεζόν, το Διαφάνι έκλεισε όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη.

“Ήταν ένα τέλος που νομίζω ότι με έναν τρόπο αυτός ο ήρωας αφήνει πίσω κάτι που δεν είναι μόνο αρνητικό, δηλαδή μόνο το κακό που έχει προκαλέσει. Το τέλος έτσι όπως το έχτισαν τα παιδιά, μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν με ρωτούσαν πως φαντάζεσαι το τέλος του Δούκα Σεβαστού, έλεγα ότι θα ήθελα να έχει περάσει από τη ζωή και να έχει καταλάβει. Και στο τέλος είδαμε ότι κατάλαβε. Και ο Δούκας και η Μυρσίνη, όλοι οι ήρωες . Όλοι βγήκαν λαβωμένοι από αυτή την ιστορία. Κανείς δεν βγήκε αλώβητος. Και βέβαια έρχεται η ελπίδα με τον ερχομό ενός παιδιού…” είπε ο Λεωνίδας Κακούρης, μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρω1νό”.

Ο ηθοποιός είπε πως την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στη σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”.

Λίγο πριν από το φινάλε της σειράς, ο Λεωνίδας Κακούρης δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram backstage φωτογραφίες από το πώς είναι στην πραγματικότητα το σπίτι και το γραφείο του Δούκα Σεβαστού.

«Άγριες Μέλισσες Τίτλοι τέλους …» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ