Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης εισβάλλει στο Διαφάνι – Τι ρόλο θα υποδυθεί

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης θα ενταχθεί στο καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Σύμφωνα με την Espresso ο γνωστός ηθοποιός θα έχει έναν ρόλο έκπληξη στην τηλεοπτική σειρά. Θα υποδυθεί τον νέο κακό που θα ταράξει τις ισορροπίες. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα έχει καθοριστικό ρόλο και θα κάνει τη ζωή στο Διαφάνι αφόρητη, με τον τρίτο κύκλο της σειράς να διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας.

Όλα αρχίζουν όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει στο Διαφάνι, μόνοι τους πια, χωρίς τα παιδιά τους, που τους έχουν γυρίσει την πλάτη αποφασίζουν να αποχαιρετήσουν το μικρό χωριό και να μετακομίσουν στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σχεδιάζει την επόμενη επαγγελματική του κίνηση, ενώ παραχωρεί το αρχοντικό του σε ανθρώπους της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή.

Ένας νέος άνθρωπος του καθεστώτος είναι και ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, και τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.