Άγριες Μέλισσες: Μυστικά και ψέματα “έρχονται στο φως” και αναστατώνουν το Διαφάνι

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“, μια σειρά με δυνατή πλοκή και συγκλονιστικές ερμηνείες. Αυτήν την εβδομάδα επεισόδια θα προβληθούν από Δευτέρα έως και Τετάρτη, προπαραμονή Χριστουγέννων, στις 22:00.

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται. Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Το ερώτημα είναι αν θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους.

Επίσης, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη, αποφασίζουν να προχωρήσουν. Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα, ενώ ο Γραμματικός ζητεί από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Ποια θα είναι αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ