Άγριες Μέλισσες: Η συγκίνηση στο σπίτι των Σταμίρη και το μυστικό – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, έκαναν πραγματικότητα τη μεγαλύτερη τους επιθυμία καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρά το μίσος ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η πιο συγκινητική σκηνή όμως δεν ήταν αυτή της προετοιμασίας και του γάμου αλλά όταν οι τρεις αδελφές βρέθηκαν και πάλι όλες μαζί στο ίδιο σπίτι και ορκίστηκαν πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο:

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει. Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη, πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του. Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών, κι εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη κι ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ