Άγριες Μέλισσες: Η αμήχανη στιγμή του Νικηφόρου και της Δρόσως – Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο

Με μία σκηνή γεμάτη αμηχανία έκλεισε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρέθηκαν μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και στους δύο καθώς ο Νικηφόρος είδε τη μικρή αδελφή της μελλοντικής συζύγου του με εσώρουχα.

Αυτό περιπλέκει την κατάσταση μεταξύ τους καθώς η Δρόσω είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Νικηφόρο.

Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Και ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα. Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη έπειτα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που δεν θα έπρεπε να μάθει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ