Άγριες Μέλισσες: Η οργή της Λενιώς για τον Κυπραίο και ο καβγάς του Λάμπρου με τη Θεοδοσία

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»καθώς η Λενιώ θα ζητήσει από τον Κυπραίο να μείνει μακριά τις, ενώ ο ίδιος θα συγκλονιστεί μόλις ανακαλύψει ότι ένα μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

Η Λενιώ οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι.

Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;

Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει τη Λενιώ στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της.

Η Λενιώ, ωστόσο μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών.

Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.