Άγριες Μέλισσες: Η backstage ΦΩΤΟ από το τριπλό φονικό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν έχει ξεκινήσει.

Με τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού έγινε η αρχή για το αιματοβαμμένο τέλος της φετινής χρονιάς. Την ίδια ώρα τα spoiler κάνουν λόγο για περισσότερους από έξι νεκρούς ακόμη στο Διαφάνι. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα θα δούμε τη Δόμνα με την Πηνελόπη να συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη, όμως, δεν δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη. Η επανασύνδεση ενός ζευγαριού θα δώσει μια ευχάριστη νότα στο χωριό. Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη. Θα δεχτεί η Ελένη να βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην βασανιστή της; Κι αν δεχτεί, ποια απρόσμενη έκπληξη την περιμένει στη συνάντησή τους;

Στον λογαριασμό που έχουν οι “Άγριες Μέλισσες” στο Instagram, αναρτήθηκε φωτογραφία από τα γυρίσματα της σκηνής του φονικού, με τα τρία “θύματα” να ποζάρουν στο φακό μαζί με τον Μελέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ