Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ αντιμέτωπη με την αλήθεια για το παιδί της

Ανεξέλεγκτες συνέπειες στις Άγριες Μέλισσες θα έχει η αποκάλυψη της αλήθειας για το παιδί της Ανέτ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό ΤV O’CLOCK, η Ανέτ καταρρακώνεται όταν μαθαίνει πως ο Δούκας δεν έδωσε το παιδί της σε μία τυχαία οικογένεια αλλά σε πολύ κοντινούς του ανθρώπους. Αυτό το παιδί δεν είναι άλλο από τον Μελέτη, ο οποίος μεγάλωσε σε μια οικογένεια που επέλεξε ο Δούκας για να τον κρατήσει κοντά του. Γι’ αυτό ανέλαβε την ανατροφή του και τον είχε κάνει να νιώθει μέλος της οικογένειας, χωρίς να έχει όμως προνόμια.

Το σοκαριστικό νέο έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες. Η Ανέτ, όταν το μάθει, δεν θα ξέρει πώς να αντιδράσει. Από τη μία θέλει να βρει τον τρόπο να του αποκαλύψει την αλήθεια, να τον προσεγγίσει και να αναπληρώσει όσα έχασε από τη ζωή του παιδιού της και από την άλλη ξέρει πως δύσκολα θα την δεχόταν ο οποιοσδήποτε. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ίδιος της ο αδερφός τής έκρυψε πως το παιδί της ζούσε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ανέτ ξέρει πως ειδικά η Πηνελόπη, αν μάθει πως ο Μελέτης είναι γιος της αγαπημένης της θείας θα συνειδητοποιήσει ότι ερωτεύτηκε και δόθηκε στον ξάδερφό της. Ή μήπως όχι; Η συνέχεια έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, ελπίζουμε σύντομα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ