Άγριες Μέλισσες: Η άγνωστη σχέση της “Δρόσως” με την “Θεοδοσία”

“Μου έχουν λείψει πάρα πολύ τα γυρίσματα στο Διαφάνι. Μα, εκεί ήταν από το καλοκαίρι ουσιαστικά το σπίτι μου. Μιλάμε για πολύωρα γυρίσματα στο χωριό που φτιάχτηκε για τις Άγριες Μέλισσες στην Παλλήνη. Αλλά τι να κάνουμε; Εδώ σταμάτησε τα γυρίσματα το Netflix. Σε ένα καθημερινό σήριαλ εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να έχεις στοκ επεισοδίων” είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική “Θεοδοσία” από τις Άγριες Μέλισσες σε συνέντευξή της στο “ENJOY”.

Ερωτηθείσα για το τι κάνει τις ημέρες της καραντίνας απάντησε “φτιάχνω γλυκά και τα τρώω. Ευτυχώς που έχω περιθώριο… Βλέπω ταινίες και πάω βόλτα για σωματική άσκηση με την φίλη μου Δανάη Μιχαλάκη, τη Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες. Μένουμε πολύ κοντά και η καραντίνα μας έφερε πιο κοντά. Εξαιρετικό κορίτσι και πολύ καλή ηθοποιός. Το έχουμε ρίξει στο περπάτημα”.

“Πιστεύω αυτό που λέει και ο Λεωνίδας Κακούρης. Αν δεν καταλάβεις τον ήρωά σου, αν δεν τον δικαιολογήσεις μέσα σου, δεν μπορείς να τον αγαπήσεις και να περάσεις το συναίσθημα από το γυαλί. Η Θεοδοσία ήταν δοσμένη στον Λάμπρο και στα συζυγικά της καθήκοντα. Παράτησε τα πάντα, δεν έχει κανέναν δικό της άνθρωπο για να τον ακολουθήσει. Έχει την εκτίμηση του πατέρα του, τον σεβασμό τον συγχωριανών αλλά δεν έχει την αγάπη του άνδρα της. Μια νέα κοπέλα γεύεται συνεχώς απόρριψη, παίρνει απογοήτευση τη στιγμή που πρέπει να την ποθούν στα 27 της χρόνια. Μπροστά της βλέπει έναν άνδρα τρελά ερωτευμένο με την Ελένη. Εγώ, ως Χριστίνα, θα είχα φύγει από καιρό, αλλά αυτή είναι μια συντηρητική κοπέλα που δεν θέλει να διαλύσει τον γάμο της. Θα μου πείτε έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε… Πάντως για να φτάσει η Θεοδοσία να συνάψει εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία, αφού εκείνη φιλάει τον γιατρό, σημαίνει ότι η κοπέλα ξεσπά, αντιδρά και αναζητά την αγάπη. Και φυσικά θέλει και την ερωτική επιβεβαίωση. Είναι ανυπόφορο για την Θεοδοσία ότι την απορρίπτει σεξουαλικά ο άνδρας της. Η Θεοδοσία δεν εκδικείται τον Λάμπρο με τον γιατρό. Από τον γιατρό έλκεται και γοητεύεται γιατί της δείχνει ενδιαφέρον και συμπόνια. Της μιλά με τρυφερότητα για το παιδί που έχασε. Η Θεοδοσία αποζητά το χάδι” αναφέρει η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ