Άγριες Μέλισσες: Γίνεται ένα μακελειό στο Διαφάνι – Τι αποκαλύπτει ο παπά Γρηγόρης για τα επόμενα επεισόδια

Ο “παπά Γρηγόρης” από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τι θα δούμε μόλις το αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 επιστρέψει στις οθόνες μας. Οι εξελίξεις θα είναι σοβαρές καθώς το Διαφάνι “μυρίζει” μπαρούτι. Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο TV Έθνος ο Κωστής Σαββιδάκης, θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας Σεβαστός έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο. “Έχουμε γυρίσει για αυτό το θέμα μια δυο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος. Ο παπά Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στον παπά… Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πώς εκείνος θα αντιδράσει και πώς θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπά και νομίζω ότι θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη” αναφέρει.

“Πήρα 15 κιλά για τον ρόλο μου. Το έκανα με μεγάλη ευκολία γιατί μου αρέσει το φαγητό” σχολίασε.

“Στην καραντίνα πήρα ακόμη δύο με τρία κιλά. Μαγειρεύω αρκετά. Έκανα πριν από λίγες ημέρες κόλλυβα για πρώτη φορά και τα πέτυχα. Μου αρέσει η μαγειρική” τόνισε.

“Δεν έχω μιλήσει για τη δεύτερη σεζόν. Κάποιοι συνάδελφοι το έχουν κάνει. Μας πρόλαβε ο κορονοϊός. Όλων μας η επιθυμία είναι να συνεχίσουμε. Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε αυτή τη σειρά. Έχουμε κερδίσει το τζακ ποτ. Είμαστε ευλογημένοι. Ποιος θα έλεγε ότι δεν θα ήθελε να είναι και του χρόνου στις “Μέλισσες”;” αναρωτήθηκε ο παπά Γρηγόρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ