Άγριες Μέλισσες: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Ελένη και Λάμπρο

Οι Άγριες Μέλισσες που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές, επιστρέφουν στις οθόνες με νέα συγκλονιστικά επεισόδια το 2022.

Η επιστροφή του Λάμπρου στο Διαφάνι φέρνει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Σύμφωνα με το MYTV, o δάσκαλος θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και ειδικά με την Ελένη. Ωστόσο, θέλει να μιλήσει και με τον Ζάχο, καθώς όλο αυτό το διάστημα ήρθαν αρκετές στιγμές σε αντιπαράθεση και θέλει να μάθει τα σχέδια και τις προθέσεις τους.

Πράγματι, οι δύο άντρες έχουν μία συνάντηση και ανοίγουν τα χαρτιά τους. Γρήγορα, όμως, αντιλαμβάνονται πως όσα τους χωρίζουν είναι πολλά και η απόσταση ανάμεσα τους δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Η έχθρα τους γίνεται πλέον μονόδρομος. Ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται πως ο Ζάχος αποτελεί κίνδυνο τόσο για εκείνον όσο και για την οικογενειακή του γαλήνη και ζητάει από την Ελένη να τον αφήσουν έξω από τη ζωή τους. Από την άλλη, ο Ζάχος δεν σκοπεύει να σταματήσει την επικοινωνία μαζί της. Η Ελένη, όμως, έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με την κατάσταση που δημιουργείται και δεν μπορεί να καταλάβει τη στάση του αγαπημένου της απέναντι στον ταγματάρχη, καθώς εκείνος το τελευταίο ειδικά διάστημα βρισκόταν στο πλευρό τους και τους βοηθούσε.

Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου και για πρώτη φορά έρχονται σε κόντρα, ενώ κανείς από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο.

Όταν όμως ο Λάμπρος μαθαίνει πως συναντήθηκαν, συγκρούεται μαζί της άγρια και της δίνει τελεσίγραφο. Ωστόσο, ακόμη κάτι ταλαιπωρεί τον Λάμπρο. Ο δάσκαλος, αμέσως μετά την επιστροφή του στο Διαφάνι, έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεση του να πάρει πίσω τη θέση του, φτάνοντας ακόμη και στο υπουργείο για να τα καταφέρει. Ωστόσο, ακόμη μία φορά, απογοητεύεται, καθώς η απάντηση του υπουργείου είναι αρνητική.

Από την άλλη, ο Ζάχος προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς κοντά στην Ελένη και κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για εκείνη με σκοπό να τη βοηθήσει να ορθοποδήσει επαγγελματικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ