Άγριες Μέλισσες: Σοκαριστικές εξελίξεις για Δρόσω και Κωνσταντή

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στις Άγριες Μέλισσες από τη νέα χρονιά. Η αποκάλυψη της Κορίνας στον Ακύλα πως ο Κωνσταντής είναι ο εραστής της Ζωής πρόκειται να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών και εξελίξεων στις ζωές όλων.

Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας σκοπεύει να εκδικηθεί θανάσιμα τον Κωνσταντή για την παράνομη σχέση με τη γυναίκα του. Από την άλλη, ο Κωνσταντής, μη γνωρίζοντας πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, μαζί με τη Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους.

Το ζευγάρι αρχίζει και συζητά για την ημερομηνία και τίποτα δεν φαίνεται ικανό πια να μπει εμπόδιο στην ευτυχία τους. Θέλουν και οι δύο να γίνει άμεσα. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Αρχικά, η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω και η αντίδρασή της είναι ακραία, δεν πιστεύει ότι ο γιος της θα παντρευτεί τη φόνισσα του αδελφού του. Έτσι, αποφασίζει να δράσει άμεσα και να οργανώσει ένα σχέδιο προκειμένου να μπει ξανά στη ζωή των παιδιών της. Ωστόσο, οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες την προλαβαίνουν…

Η Δρόσω μαθαίνει την κρυφή σχέση του Κωνσταντή με τη Ζωή και σοκάρεται. Η κοπέλα απογοητεύεται, καθώς ο Κωνσταντής της αρνιόταν οποιαδήποτε επαφή με τη Ζωή και του ζητάει να ματαιώσουν τον γάμο τους. Η σχέση τους καλείται να ξεπεράσει ακόμα έναν σκόπελο. Ο Κωνσταντής κάνει τα πάντα για να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνη φοβάται πως πάντα κάτι θα μπαίνει ανάμεσά τους.

Από την άλλη τις επόμενες μέρες η Δρόσω πρόκειται να δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη. Ένας μεγάλος σκηνοθέτης την πλησιάζει και της κάνει μια αναπάντεχη, δελεαστική πρόταση για το μέλλον της καριέρας της κι εκείνη είναι σε μεγάλο δίλημμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ