Αυτή την Κυριακή με τη Realnews “Λάκης Παπαδόπουλος – 30 χρόνια”

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, αλλά και Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ – διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, κάλεσε στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων τους φίλους του ΑΡΛΕΤΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ, ΜΠΛΕ, ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ONIRAMA, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ, ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ για να γιορτάσουν μαζί του τα 30 και βάλε χρόνια της μουσικής του διαδρομής.

Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Δεν έχω στιγμές, Batida de Coco, Παράξενη Γιορτή είναι κάποιες από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Λάκη Παπαδόπουλου που ερμήνευσαν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Η ιστορική αυτή «συναυλία της καρδιάς σας», ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε διπλό cd με 40 από τα σπουδαιότερα τραγούδια του Λάκη. Αυτή την Κυριακή με τη Realnews η κασετίνα με το πρώτο cd.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ