Αφροδίτη Γραμμέλη σε Γιώργο Λιάγκα: «Φτάνει με τις φωνές, μη μας κουνάς το δάχτυλο»

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην χθεσινή του εκπομπή (18/4) για την Τατιάνα Στεφανίδου, η Αφροδίτη Γραμμέλη σήμερα τοποθετήθηκε για τον παρουσιαστή, μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Υπάρχει πάλι μία μανούρα, όπου Γιώργος Λιάγκας, από κάτω είναι η λέξη τηλεοπτική μανούρα. Μάλλον άλλη εκπομπή βλέπω εγώ. Σε αυτή την εκπομπή δεν έλεγαν για την Ιωάννα Μαλέσκου; Τηλεοπτικό πρόσωπο δεν είναι; Εμείς λέμε για τους άλλους; Ο Γιώργος τι κάνει; Μας χορεύει στα χεράκια και μας χαϊδεύει;».

«Μη μας κουνάς το δάχτυλο»

«Δεν έχω καταλάβει πώς η εκπομπή του Γιώργου έχει γίνει αγιαστούρα και μας εύχεται καλή επιτυχία… Κι εμείς οι άλλες εκπομπές, επειδή τον ζηλεύουμε, καθόμαστε και κατηγορούμε ο ένας τον άλλο; Ξαφνικά βγήκε ο Γιώργος και έκανε πάλι διάγγελμα, από αυτά που κάνει κάθε μέρα! Φτάνει πια με τις φωνές Γιώργο μου, μη μας μαλώνεις, μη μας κουνάς το δάχτυλο! Δεν βγήκαμε να πούμε στον κόσμο ούτε τι θα ψηφίσει, ούτε τι θα δει! Για όνομα του Θεού δηλαδή κάθε μέρα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα»

Ακόμα, είπε ότι: «Εγώ ξέρω ότι, όταν ο Γιώργος περνούσε δύσκολα στην τηλεόραση, υπήρξαν συνάδελφοι – δεν θα πω ποιοι – οι οποίοι τον στήριξαν πολύ. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα. Από ‘κει και πέρα, δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζει τους συναδέλφους, ούτε να μας λέει ότι δεν μας κάνει παρέα, δεν πειράζει. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα βγει σήμερα η Τατιάνα να του ζητήσει συγνώμη;».

«Με πέτυχε στο πλατό και με πέρασε λίγο από τον τόρνο. Είχα πάει να κάνω συνέντευξη με τον Περρή και η εκπομπή ήταν ακόμα στον αέρα, οπότε με πέτυχε εκεί. Δεν με αγκάλιασε, γιατί ο Γιώργος δεν είναι συναισθηματικά πολύ εκδηλωτικός. Δεν μου επιτέθηκε, είναι ευγενής αλλά είχαμε έναν έντονο διάλογο. Τον εκτιμώ αλλά έχω ενστάσεις ως προς την εκπομπή του», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ