Άγριες Μέλισσες: Εγκυμοσύνη στο Διαφάνι – Οι πρώτες ΦΩΤΟ της πρωταγωνίστριας με φουσκωμένη κοιλιά

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τον τρίτο κύκλο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” οι τηλεθεατές. Η Σοφούλα, την τρίτη σεζόν, μένει έγκυος και το σπιτικό της με τον Άγγελο γεμίζει από χαρά και παιδικές φωνές. Όμως ακόμη κι αυτή η περίοδος δεν είναι πλημμυρισμένη από ευτυχία.

Το παιδί αυτό θα έρθει στον κόσμο, σε μία εποχή σκοτεινή για όλους. Ο Άγγελος, μαζί με τον Προύσαλη, θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους συγχωριανούς τους. Προσπαθώντας να κρατήσουν τις ισορροπίες, θα αναγκαστούν να υπακούσουν στους νέους νόμους, διχάζοντας κοινό και πρωταγωνιστές.

Το παιδί αυτό θα φέρει χαρά στον Άγγελο, αλλά δε θα σβήσει τα προβλήματα. Μία νέα περίοδος ξεκινά. Κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος. Επιπλέον και η Σοφούλα θα αλλάξει πολύ ειδικά όταν μάθει πως είναι έγκυος. Θα παραμείνει στο πλευρό τη Ρίζως, η οποία θα αποκτήσει πολλά κέρδη.

Ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του ANT1 έρχεται με μεγάλες ανατροπές, όχι μόνο για τις αδελφές Σταμίρη αλλά και για την οικογένεια Τόλια και δεν θα είναι μόνο η εγκυμοσύνη. Ο μικρός γιος του Κοινοτάρχη μεγαλώνει και ετοιμάζεται να αναστατώσει τόσο τους γονείς και τα αδέλφια του όσο και τους κατοίκους του Διαφανίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Πλαΐνης ανέφερε ότι ο Περικλής Τόλιας θα δημιουργήσει μαζί με τους παπά Γρηγόρη, Προύσαλη, Νέστορα και τον Άγγελο μια μικρή οργάνωση, δίνοντας το δικό της αγώνα ενάντια στη δικτατορία. Οι περιπέτειες του Τόλια δεν σταματούν στο κρυφό του ρόλο και στην οργάνωση που έχει δημιουργήσει με τους φίλους του. Ο γιος του μεγαλώνει και θα τον δούμε να μπλέκει σε περιπέτειες με τον Κοινοτάρχη να μην μπορεί να τις διαχειριστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ