“Αυλαία” για το “Έλα Χαμογέλα” – Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτισε τηλεθεατές και συνεργάτες

Αυλαία έριξε για το καλοκαίρι η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” στο Open. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό αφού το ευχαρίστησε για τη στήριξή του σε μια δύσκολη για εκείνη προσωπικά χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

“Να ξεκινήσω απ’ όλους εσάς γιατί αυτήν τη χρονιά μάς στηρίξατε πολύ, μας αγκαλιάσατε δυνατά, μας συγκινήσατε, μας στείλατε πολλά μηνύματα… Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας και λόγω της επικαιρότητας και όλων αυτών που έπρεπε να διαχειριστούμε. Αλλά και για μένα προσωπικά -για δικούς μου προσωπικούς λόγους τους οποίους δεν έχουμε μοιραστεί. Αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά και σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας σε όλες τις δυσκολίες και γι’ αυτές που ξέρατε και γι’ αυτές που δεν ξέρατε” είπε και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της προσθέτοντας: “Ήταν μια χρονιά που αισθάνθηκα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση πάρα πολύ ασφαλής, πάρα πολύ σίγουρη… Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα μου” είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα αποχωριστεί συνεργάτες από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: “Έχω κολλήματα με τις ομάδες, μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστώ ανθρώπους. Και κάποιους θα τους αποχωριστώ για την επόμενη σεζόν και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και γι’ αυτούς που θα συνεχίζουμε μαζί και γι’ αυτούς που όχι θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου… Να ευχαριστήσω το OPEN γι’ αυτή τη συνεργασία που ήταν υπέροχη και συνεχίζει και είναι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για τη συμπαραγωγή φέτος γιατί μας έδωσε πάρα πολλά πράγματα που θέλαμε και ως παρουσιαστές μας άκουσε. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που γνώρισα, μου αφιέρωσε χρόνο, έμαθα προσωπικές του ιστορίες και εξηγούνται πάρα πολλά πράγματα για την πορεία του,… Τη διoiκηση του OPEN και την τωρινή και την προηγούμενη, όλες τις παραξενιές που έχετε ανεχτεί. Πάνω απ’ όλους εσάς που είστε έτσι μια μεγάλη αγκαλιά, με υπομονή, με ανοχή στα λάθη μας, με στήριξη, με τις παρατηρήσεις σας, να μας διορθώνετε και να μας δίνετε δύναμη για την επόμενη μέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι και θα τα πούμε ξανά τον Σεπτέμβριο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ