Δανάη Μιχαλάκη: Τι απαντά στις φήμες γάμου – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η είδηση του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου και η πιθανή ημερομηνία που το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ειπώθηκε πως οι δύο ηθοποιοί θα παντρεύονταν την Παρασκευή που πέρασε αλλά η πληροφορία διαψεύστηκε και από τη μητέρα του γαμπρού, Φιλαρέτη Κομνηνού. Ωστόσο, οι παρουσιαστές του Πρωινού τόνισαν ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή που μας πέρασε σε στενό κύκλο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” μιλώντας στην κάμερα του “Ευτυχείτε” στο Open TV αποκάλυψε τα σχετικά με τον γάμο της: “Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο. Δεν πρόλαβα, δεν μου το είπανε και εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς! Δεν έχει γίνει κάτι”.

Σχετικά με το αν θα παντρευτεί στις 7 Αυγούστου είπε: “Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες που έχουμε αναστατωθεί, που για κάποιον λόγο δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι, θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Μάλλον θα γίνει τέλη καλοκαιριού, κάπου στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο” ξεκαθάρισε.

Όσο για το γεγονός ότι κάποιοι πήγαν στη Σύρο ψάχνοντας να δουν αν έγινε γάμος ή όχι σημείωσε: “Είναι αστείο, μου φάνηκε πολύ αστείο ότι μπήκε κόσμος σε αυτήν τη διαδικασία. Ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά ο κόσμος που πήγε εκεί και να βγήκε και κάτι καλό απ’ όλο αυτό” ενώ διέψευσε παράλληλα φήμες για εγκυμοσύνη ή πολιτικό γάμο. “Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφουν. Δεν είμαι έγκυος” ξεκαθάρισε.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια του Πρωινού όπου έκαναν λόγο για γάμο του ζευγαριού την περασμένη Παρασκευή, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην ηθοποιό: “Δεν το κάνω συχνά, το κάνω όταν αισθάνομαι ότι πρέπει. Και χθες αισθάνθηκα ότι αμφισβητείται η πρόθεση και εγώ πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε παίξει για μια ασήμαντη αφορμή, αλλά οφείλω να μιλήσω, για ένα ρεπορτάζ που παίξαμε την Πέμπτη με τον γάμο της πολύ όμορφης και γλυκιάς Δανάης Μιχαλάκη με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Βγήκαμε την Πέμπτη στην εκπομπή και είπαμε ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτήν την αγωνία το βράδυ πριν κοιμηθούμε ή όλο το διάστημα πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι, για να το πούμε. Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολιόμασταν όλη μέρα με αυτό και ξαφνικά τρελαθήκαμε και βγήκαμε την Πέμπτη το πρωί με χαρά και με ωραίες ευχές να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό!” είπε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: “Όταν είδε ο Βασίλης Μπουζιώτης ο εξαιρετικός δημοσιογράφος που γράφει στη Real, έχει πει ότι ο γάμος θα γίνει νομίζω 7-10 Αυγούστου και εμείς ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Αν μας έκαιγε τόσο πολύ θα ‘χαμε κάνει αναπαραγωγή εκείνης της είδησης όταν το είχε γράψει ο Βασίλης Μπουζιώτης, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Προφανώς για να το πούμε την Πέμπτη με όλη μου την καλή πρόθεση, γιατί αυτή δεν θέλω να αμφισβητείται, δεν είχαμε κάποια πρόθεση γιατί από το κανάλι μας ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται και λέμε “να του πούμε;” και πολύ χαριτωμένα μας είπαν “ευχάριστο είναι, έχουν βγει ούτως ή άλλως, οι ημερομηνίες, πείτε το” και έτσι λοιπόν το είπαμε με όλη την καλή διάθεση” τόνισε η παρουσιάστρια και υπογράμμισε: “Και έρχεται μία πληροφορία μέσα από το κανάλι και από ανθρώπους που 99,9% αυτά που λένε ισχύουν και είμαστε στον ΑΝΤ1κ αι το είπαμε και για καλό… Κάποια θέματα όπως υγείας, παιδιά, οι εγκυμοσύνες δεν τα θίγεις ποτέ. Αυτό επειδή είχε γραφεί το είπαμε και ήταν μια πληροφορία που μας ήρθε μέσα από το κανάλι. Όταν δεν σε παίρνουν εκείνη την ώρα να σου πουν “μην το παίζεις, δεν θέλουν ρε παιδί μου” ή δεν ισχύει… Παίρνει άνθρωπος της εκπομπής να ρωτήσεις και δεν λες τίποτα. Και μετά βλέπω… δεν θα έλεγα κάτι, αλλά επειδή πήρε μια έκταση γιατί η ίδια η Δανάη επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω, οφείλω να πω ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ούτε θα στέλναμε κάμερα, ούτε στείλαμε κάμερα, μας ήρθε η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται. Για εμένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια… Το ότι δεν έγινε είναι ένα άλλο θέμα… Υπήρχε πληροφορία και μέσα από τον σταθμό, άρα ίσχυε και κάτι άλλο συνέβη. Ούτε είμαστε τρελοί να πούμε καλά και ντε ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Δεν θέλω ποτέ να αμφισβητείται για εμένα που είναι πολύ σοβαρό η πρόθεση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ