MasterChef Τελικός: Το παράπονο του Κουτσόπουλου από την Καγιά – Το Twitter ψήφισε τον σεφ “δαγκωτό”

Στην κουζίνα όπου μαγείρευαν η Μαργαρίτα και ο Διονύσης μπήκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5. Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής ρώτησε τον Διονύση πώς του φάνηκε ο καλεσμένος σεφ, Fredrik Berselius, και οι συνταγές του, ενώ αποκάλυψε ότι πριν ασχοληθεί με την μαγειρική επαγγελματικά ήταν μοντέλο. Συνδύασε δε το σχόλιό του με ένα παράπονο προς την πρώην κριτή του GNTM Βίκυ Καγιά.

“Φοβερός τύπος ε; Ξέρεις τι ήταν ε; Μοντέλο. Ωραίος τύπος. Και με την ευκαιρία να πω το εξής γιατί έχω τεράστιο παράπονο. Βγήκε η Βίκυ Καγιά και έκανε δηλώσεις και είπε “ο Σωτήρης μας εξαιρετικός ο Πανούλης μια χαρά ωραίος άμα ξυριστεί λίγο”. Ξέρεις τι είπε για μένα; Ε, ο Λεωνιδάκος μας για μοντέλο δεν κάνει” ανέφερε ο “θείος”, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη μαγειρική δοκιμασία αντιγραφής του τελικού.

“Kυρά Βίκυ μου δεν θα τα πάμε καλά. Ο Λεωνίδας είναι το πρότυπο για κάθε μοντέλο” είπε στην κάμερα ο Διονύσης. Κύμα “συμπαράστασης” στον Λεωνίδα Κουτσόπουλος και στο Twitter με επικές αναρτήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ