Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό αντίο της “Βιολέτας” στον “Μιλτιάδη” – ΦΩΤΟ

Η τηλεοπτική σειρά φαινόμενο του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, έκλεισε την Πέμπτη το βράδυ, τον δεύτερο κύκλο της με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο θάνατος του Μιλτιάδη συγκίνησε όλους τους φαν της σειράς. Οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς παρουσίασαν τον θάνατο του Μιλτιάδη με έναν μοναδικό τρόπο, με τη σκηνή να μένει χαραγμένη στους τηλεθεατές.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδύεται τη σύζυγο του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της, Γιώργο Γάλλο, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη σκηνή στην πλατεία του χωριού, όταν η βιολέτα αντικρίζει το Μιλτιάδη νεκρό πάνω στο φορείο και τον πίνακα “Αποκαθήλωση” του Caravaggio.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά:

Σαν πίνακας του Caravaggio!

Πίσω από μία επιτυχημένη δουλειά κρύβεται η μαγεία μιας υπέροχης συνεργασίας.

Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του. Τον παραγωγό μας Γιάννη Καραγιάννη. Τους σεναριογραφους μας Μελινα Τσαμπανη κ Πετρο Καλκοβαλη καθώς κ τους συνεργάτες τους, Ντινα Κασσου,Θωμα Τσαμπανη κ’ Βασια Καρυτινου! Το σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο για την εμπιστοσύνη. Τους σκηνοθέτες μας Σταμάτη Πατρώνη και Σπύρο Μιχαλόπουλο για την άριστη συνεργασία.

Όλους τους τεχνικούς που δούλεψαν σκληρά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Τους υπέροχους συνάδελφους μου, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μου ακόμη πιο πολύ! Ιδιαίτερη μνεία στον αγαπημένο μου Γιωργο Γαλλο που αναγκάζομαι να αποχαιρετίσω, ελπίζω όχι για πολύ… Και στην κ. Κατια Δανδουλακη που είναι παράδειγμα ζωής. Σας εύχομαι καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο με νέες περιπέτειες»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ