Άγριες Μέλισσες: Το τραγούδι που ακούσαμε να ψιθυρίζει ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό έδωσε ραντεβού με τους ορκισμένους φίλους της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα σε λίγες ώρες, το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος, καθώς δύο πολύ αγαπητοί άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή. Η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια του Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης) και αυτό ήταν μόνο η αρχή της τραγωδίας… Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος), τραυματισμένος σοβαρά και με την αιμορραγία να μην σταματά μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι αδελφές Σταμίρη, έρχεται για τελευταία φορά αντιμέτωπος με τον αδερφό του, τον Δούκα. Ωστόσο, σεβόμενος την στιγμή του θανάτου της Ανέτ, αποφασίζει να αποχωρήσει χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό. Αποκαρδιωμένος από όλα όσα έχουν συμβεί, χάνει για άλλη μια φορά τον έλεγχο της σκέψης του κι αποχωρεί. Σε μια συγκλονιστική στιγμή ξεψυχά μόνος του, δίχως κανείς να μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Λάμπρος σπαράζει από τον πόνο κρατώντας στα χέρια του, τον πατέρα του, ενώ σπαραχτική είναι η στιγμή που η Βιολέτα βλέπει τη σορό του συζύγου της.

Ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται τον Μιλτιάδη συγκλόνισε με την ερμηνεία του. Λίγο πριν από αφήσει την τελευταία του πνοή λέει ένα τραγούδι. Πρόκειται για το τραγούδι «Μάτια Κλειστά» του Αlex Sid.

«Μ’ενα κύμα, Θα ρθώ να σε δω, Και αν έχει θεριό, στο δρόμο μου, Θα πετάξω, Πάντα ο ουρανός, Να’ ναι ανοιχτός, Και θα σε φτάσω» είναι κάποιοι από τους στίχους που τραγουδιού.

«Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος. Το τραγούδι που έγραψα για το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν συνόδευσε το Μιλτιάδη του Γιώργου Γάλλου στις τελευταίες του στιγμές. Γιώργο σε ευχαριστώ για την στιγμή και την συγκίνηση! Έκλεισες αυτόν τον κύκλο μοναδικά!» έγραψε ο δημιουργός του τραγουδιού στο Facebook.

Ακούστε το τραγούδι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ