Σοκ στην αυστραλιανή τηλεόραση: Εμφανίστηκε ολόγυμνος άνδρας σε prime time

Ολόγυμνος εμφανίστηκε ένας άνδρας σε εκπομπή που προβαλλόταν, ώρα κατά την οποία οι οικογένειες είναι συγκεντρωμένες μπροστά στην τηλεόραση, προκαλώντας σοκ στο αυστραλιανό κοινό.

Η σατιρική εκπομπή του Shaun Micallef προβαλλόταν στη συνηθισμένη της ώρα, 20.30, όταν στο επεισόδιο της Τετάρτης εμφανίστηκε ένας ολόγυμνος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και σοκάροντας τους τηλεθεατές.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για την προβολή του ακατάλληλου περιεχομένου εκείνη την ώρα, αλλά το ABC είχε επισημάνει το πρόγραμμα με το γράμμα “Μ” (mature audience-ώριμο κοινό) θέλοντας να προειδοποιήσει για τον γυμνό άνδρα δικαιολογώντας τις εικόνες που προβλήθηκαν σε prime time. Η χριστιανική οργάνωση “Family Voice” εξέδωσε ανακοίνωση επικρίνοντας τους παρουσιαστές και τον σταθμό για την προβολή των επίμαχων πλάνων.

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν εκφράζοντας άλλοι την έκπληξη και άλλοι τη δυσαρέσκεια ή την αηδία τους από το θέαμα που προβλήθηκε τη συγκεκριμένη ώρα. Βέβαια υπήρξαν και εκείνοι που ειρωνεύτηκαν την ανακοίνωση της οργάνωσης γράφοντας ότι η αντίδραση προκλήθηκε επειδή επρόκειτο για ανδρικό γυμνό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ