Survivor: Τι λέει η αδελφή του Τριαντάφυλλου για την αποχώρησή του – Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του

Για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor έπειτα από 11 υποψηφιότητες μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” η αδελφή του, Δέσποινα Χατζηνικολάου.

Απαντώντας στο ερώτημα αν πρόκειται για συμφωνία που έκανε ο τραγουδιστής και παίκτης του reality επιβίωσης με την παραγωγή, η Δέσποινα Χατζηνικολάου είπε: “Αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπουμε κι εμείς. Όταν βγει με το καλό θα μας πει τι έχει γίνει… Δεν του έχουμε μιλήσει ακόμη. Τον περιμένουμε πως και πως. Ούτως ή άλλως ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής του Survivor. Έφυγε με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπέστατα, τον αγαπάμε, είναι Survivor στη ζωή του, πάντα ήταν” σημείωσε.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του άνδρα της ότι δεν τον πίστευε κανένας όταν πήγε στο reality, ούτε η σύζυγός του, ούτε η ίδια η αδελφή του, ούτε αυτός, ούτε τα πεθερικά και ότι θεωρούσαν πως θα τους έκανε ρεζίλι, η Δέσποινα τόνισε: “Μας διέψευσε, και μπράβο του και συγχαρητήρια και του βγάζουμε το καπέλο. Τελικά είναι πολύ δυνατός απ’ ό,τι φαινόταν, πέρασε πολύ δύσκολα εκεί νομίζω, με ό,τι του έχουν κάνει. Αλλά βγήκε ακόμη πιο δυνατός πιστεύω. Βγήκε νικητής. Τον αγαπάμε, τον περιμένουμε”.

Όσο για το τι υποδοχή του ετοιμάζουν στη Ρόδο είπε: “Στη Ρόδο δεν θα έρθει τώρα, θα πάει στην Αθήνα, στο σπίτι του. Όταν έρθει στη Ρόδο θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την πιο δύσκολη στιγμή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι σημείωσε: “Όταν τον απομόνωσαν όλοι με το φαγητό, με αυτό που είχε γίνει, νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολή του φάση και γι’ αυτόν και για εμάς” ενώ για τα σχόλια του Ασημακόπουλου είπε: “Αυτό έδειξε ότι ο Τριαντάφυλλος έχει αξίες, ήθος, μεγάλη ψυχή, έχει μεγάλη καρδιά. Και σας το απέδειξε και με τη χθεσινή αποχώρηση. Και κάποιοι άλλοι δείχνουν τη συμπεριφορά τους. Δεν πειράζει, να είναι καλά τα παιδιά. Να φθάσουν πιο ψηλά που μπορούνε, εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Εμείς νικητές είμαστε, μόνο νικητές”.

“Τα μάτια μας τα έδωσε ο Θεός για να βλέπουμε” σχολίασε την αντίδραση του Τριαντάφυλλου στον χορό με την Τουρκάλα χορεύτρια και πρόσθεσε: “Δεν θα φάει παντόφλα, έτσι το έλεγε και ο Τριαντάφυλλος για πλάκα, ούτως ή άλλως είχατε δει στο παιχνίδι να έχει συνεχώς χιούμορ, άσχετα που κάποιοι δεν το καταλάβαιναν, και έξω σε κάποια πάνελ και μέσα τα παιδιά. Αλλά όταν κάνει κάποιος χιούμορ δεν το καταλαβαίνετε;”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ