Netflix: Η βασίλισσα Σάρλοτ από το Bridgerton αποκτά τη δική της σειρά – ΒΙΝΤΕΟ

Μια σειρά spinoff του “Bridgerton” είναι ήδη στα σκαριά. Το “Bridgerton” έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix μέσα σε λίγες ημέρες και όπως αναφέρει το Variety στη νέα σειρά θα δούμε την νεαρή βασίλισσα Charlotte.

Στη σειρά των περιορισμένων επεισοδίων που θα παρουσιάσει την ιστορία της, θα δούμε και τις μικρές Violet Bridgerton και Lady Danbury. Η Shonda Rhimes έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο ενώ θα είναι και παραγωγός.

«Πολλοί θεατές δεν γνώριζαν ποτέ την ιστορία της Βασίλισσας Σάρλοτ πριν η σειρά την γνωρίσει στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που αυτή η νέα σειρά θα επεκτείνει περαιτέρω την ιστορία της και τον κόσμο του Μπρίτζερτον», δήλωσε η Μπέλα Μπατζάρια, επικεφαλής της παγκόσμιας τηλεόρασης του Netflix.

“Η Shonda και η ομάδα της δημιουργούν προσεκτικά το σύμπαν του Bridgerton έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στους οπαδούς την ίδια ποιότητα και στιλ που αγαπούν. Και σχεδιάζοντας και προετοιμάζοντας όλες τις επερχόμενες σεζόν τώρα, ελπίζουμε επίσης να διατηρήσουμε έναν ρυθμό που θα κρατήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές, ικανοποιημένους” πρόσθεσε.

Μετά το ντεμπούτο της πρώτης σεζόν, την ημέρα των Χριστουγέννων το 2020 και στις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του το παρακολούθησαν περισσότερα από 82 εκατ. νοικοκυριά. Έτσι το Bridgerton έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δημοφιλούς streaming υπηρεσίας. Η μέτρηση προβολής του Netflix μετρά μια προβολή για κάθε λογαριασμό που έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο λεπτά μιας σειράς.

Με βάση τη σειρά best seller μυθιστορημάτων της Julia Quinn, το “Bridgerton” τοποθετείται στον πλούσιο και ανταγωνιστικό κόσμο της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου. Από τις λαμπερές αίθουσες του Mayfair έως τα αριστοκρατικά παλάτια του Park Lane και πέρα ​​από αυτήν, η σειρά αποκαλύπτει έναν «σαγηνευτικό, πλούσιο κόσμο γεμάτο με περίπλοκους κανόνες και δραματικούς αγώνες εξουσίας, όπου κανείς δεν είναι πραγματικά ποτέ σταθερός», σύμφωνα με το Netflix. Στην καρδιά της παράστασης βρίσκεται η ισχυρή οικογένεια Bridgerton: Αποτελούμενη από οκτώ αδέλφια, η πνευματώδης και τολμηρή ομάδα πρέπει να περιηγηθεί στη σκηνή γάμου του 19ου αιώνα σε αναζήτηση ρομαντισμού, περιπέτειας και αγάπης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ