Survivor: “Πόλεμος” στο Twitter – Το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου και ο Σάκης ο… αθλητής – Τα καλύτερα memes

Ο Τριαντάφυλλος για 8η φορά στο Survivor βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση και σπάει όλα τα ρεκόρ. Οι χρήστες του Twitter σίγουρα περιμένουν να αποχωρήσει ο τραγουδιστής. Άλλωστε χθες έγινε “πόλεμος” με όσα είπε ο Σάκης Κατσούλης αλλά και ο Τριαντάφυλλος. Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να κέρδισε την ασυλία αλλά τα περισσότερα σχόλια και memes αφορούν τις… αθλητικές του επιδόσεις.

Με σκορ 10-6 η μπλε ομάδα κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί πως το βράδυ στο συμβούλιο οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν λόγο του κανόνα των δυο. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος άντεξαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή να χάνει την ισορροπία του και να κερδίζει ο Σάκης την ατομική ασυλία, χαλώντας το σενάριο με τους τέσσερις υποψήφιους που είχε συμφωνηθεί νωρίτερα. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ακούστηκε να λέει “ρίξτο”. Ο Αλέξης Παππάς κράτησε τον λόγο του. Η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας απο τον Σάκη και η συμφωνία που “έσπασε” έγινε θέμα απο τους μπλε.

Στο συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ατομική ασυλία του Σάκη που για τους μπλε ήταν… γύρισμα της μπιφτέκας. Στη ψηφοφορία των Κόκκινων είχαμε ντέρμπι μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ασημακόπουλου με τον τραγουδιστή για μια ψήφο παραπάνω να βγαίνει για 8η φορά υποψήφιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ