Survivor: Η άρση βαρών, η νίκη των Μπλε και ο νέος καβγάς μεταξύ Τζέιμς και Αλέξη – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα σκληρό αγώνισμα που θύμιζε άρση βαρών, ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες του Survivor. Οι ήδη καταπονημένοι παίκτες από την πείνα και τις κακουχίες έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους πολλά κιλά, με έπαθλο φαγητό. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί να φύγουν με πόνους στη μέση και στη πλάτη, ενώ αρκετές κοπέλες κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια της μονομαχίας.

Το σκορ ήταν ισόπαλο 9-9 αλλά η ομάδα που κέρδισε τελικά ήταν η Μπλε χάρη στον Κόρο, ο οποίος νίκησε τον Ηλία.

“Ο Τζέιμς με θράσος με ρώτησε αν πήρα το μήνυμα από την αποχώρηση της Ελευθερίας. Τον προκαλώ λοιπόν να μπούμε εγώ και εκείνος στον τάκο” είπε ο Αλέξης Παππάς πριν το αγώνισμα, με τον Τζέιμς να το σκέφτεται λίγο και να αποδέχεται την πρόκληση. Ο Τριαντάφυλλος δεν έχασε ευκαιρία και αυτοπροτάθηκε να μπει και αυτός υποψήφιος, έχοντας τον αέρα της νίκης σε επτά συμβούλια.

Ο Τριαντάφυλλος είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κόρομι: «Δεν θέλω ούτε νερό από εσένα. Μήπως επειδή έμεινα στο παιχνίδι για έβδομη φορά, κάτι έχεις δει;».

Ο Τζέιμς Καφετζής πήρε δύο πέτρες, μια μεγάλη και μια μικρή, για να παρομοιάσει το μυαλό του Αλέξη Παππά. Ο παίκτης από τη Ρόδο, δείχνοντας τη μεγάλη πέτρα, είπε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν σκέφτεται όλη ημέρα και σχεδιάζει για το τι θα πει στο Συμβούλιο». Ο Τζέιμς Καφετζής πήρε μετά τη μικρή πέτρα και είπε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει». Ο Αλέξης Παππάς επανέλαβε πως στόχος του είναι να διώξει τον Τζέιμς Καφετζή από το «Survivor», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν φύγει ο Τζέιμς, εγώ δεν θα ησυχάσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ