Φώτης Σεργουλόπουλος: Πρέπει να τελειώσει αυτή η κακοποίηση – Πρέπει να σταματήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Τον Φώτη Σεργουλόπουλο υποδέχεται απόψε στην εκπομπή, “Tik Talk”, ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο γνωστός παρουσιαστής μιλάει για τον εαυτό του και τις επιλογές του, αλλά και την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Ο γιος του, Γιώργος, και η συζήτηση για το μεγάλο ζήτημα της τεκνοθεσίας. Οι φίλοι του, ο ρόλος που έχουν παίξει στη ζωή του και η συγκίνησή του στα όσα λένε γι αυτόν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Τζένη Μπότση, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαριέλλα Σαββίδου μιλούν στο Tik Talkiγια τον δικό τους Φώτη. O γνωστός παρουσιαστής αναφέρεται στη στάση του απέναντι στο κίνημα «Me too» και τη στήριξή του στην Τζένη Μπότση, όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την δική της ιστορία.

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή τους στα social media, με την τοποθέτηση της σημαίας τους στον πίνακα «Όρκος των αγωνιστών» του Θεόδωρου Βρυζάκη.

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλά για τον κορονοϊό που έπληξε τις επιχειρήσεις του, τα Podcasts του και τη νέα του εκπομπή στο Youtube. Θα επιστρέψει ή όχι στην τηλεόραση;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ