Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος: Είμαι τελείως μόνος μου – Η αντίδραση του Παύλου Γαλακτερού

Ο Τριαντάφυλλος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς οι συμπαίκτες του στο Survivor δεν του μιλούν. Μετά τον καβγά με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, που τον κατηγόρησαν ότι τους δωροδόκησε για να τον κρατήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής νιώθει μόνος του.

“Τις τελευταίες μέρες είμαι τελείως μόνος μου. Μιλάω μόνο στον εαυτό μου, στη θάλασσα και στις πέτρες. Δεν μου μιλάνε σχεδόν όλοι. Αυτό πραγματικά είναι ψυχοφθόρο, είναι πόλεμος ψυχολογίας”, είπε ο Τριαντάφυλλος.

“Είμαι μόνος μου εδώ στην ζούγκλα και στην θάλασσα. Τι έχω να περιμένω; Κι άλλον πόλεμο και άλλη λάσπη. Εκεί έξω οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν ήρθα εδώ για να προβάλω την δουλειά μου, ούτε να πω ότι είμαι τραγουδισταράς και να με ανεβάσουν στο Instagram. Ήρθα να μάθω πράγματα και έβαλα στοίχημα με την γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω και άλλο και σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι μαζί μου… Θα σταθώ στα λόγια που μου είχε πει η πεθερά μου άνδρας δεν γίνεσαι με τα μπράτσα, άνδρας γίνεσαι με τις πράξεις”, πρόσθεσε.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του δεν μοιράζονται μαζί του τα ψάρια που ψαρεύουν. Η κίνηση αυτή δυσαρέστησε τον Παύλο Γαλακτερό ο οποίο ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα να τρώει μπροστά στον Τριαντάφυλλο.

“Σέβομαι πολύ την άποψη του Κόρο και του Κώστα να μην προσφέρουν το ψάρι με κάποια άτομα, είμαι μαζί τους συμφωνώ. Απλά επειδή εμένα σαν Παύλος δεν μου αρέσει… Δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό. Αποφάσισα ότι αν ξαναβγάλετε ψάρι να μην πάρω καθόλου ποσότητα… Είχα τύψεις που έτρωγα μπροστά στον Τριαντάφυλλο, ενώ ήξερα ότι δεν του έχει προσφέρει κανένας. Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο να πεινάει και να με κοιτάει”, ανέφερε ο Παύλος Γαλακτερός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ