Δημήτρης Αποστόλου: Εξηγεί γιατί έκαψε στη φωτιά το σενάριο του τρίτου κύκλου της σειράς “Δύο Ξένοι”

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι απόψε o Δημήτρης Αποστόλου. Ο ταλαντούχος σεναριογράφος μιλάει για την πολυετή συνεργασία με το καλλιτεχνικό του δίδυμο, Αλέξανδρο Ρήγα, τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις αδικίες που βίωσαν επαγγελματικά.

Ο Δημήτρης Αποστόλου αποκαλύπτει το επαγγελματικό «τραύμα» που τους κλόνισε, μέχρι να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στην «Τούρτα Της Μαμάς» που προβάλλεται στην ΕΡΤ. Επίσης, εξηγεί γιατί έκαψε στη φωτιά το σενάριο του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Δύο Ξένοι» και περιγράφει πώς θα είχαν εξελιχθεί οι χαρακτήρες και η πλοκή αν συνεχιζόταν.

Ο γνωστός σεναριογράφος, μεταξύ άλλων, σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα και τάσσεται ανοιχτά υπέρ των θυμάτων, τονίζοντας πως υπάρχουν και σοβαρότερα εγκλήματα στον χώρο του θεάματος, που δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Τέλος, αναφέρεται στους δύο μονάκριβους γιους του και αποκαλύπτει πόσο πολύ του λείπουν, μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, λόγω της μεγάλης απόστασης που τους χωρίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ