Survivor – Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο: Μου έταξε χρήματα για να παραμείνει στο παιχνίδι – ΒΙΝΤΕΟ

Οι εντάσεις και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος στο Survivor. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος είχε προτείνει τόσο σε εκείνον όσο και στον Κόρο να τους δώσει χρήματα προκειμένου να τον βοηθήσουν να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Ο Τριαντάφυλλος εχθές πριν από το συμβούλιο ήταν πολύ αγχωμένος. Με είχε πιάσει περίπου δέκα φορές και με πίεζε να πάω να πιάσω τον Κόρο να δω ποιον θα ψηφίσει, ποιον θα δώσει με την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει. Πραγματικά με έκανε να νιώθω πολύ άσχημα. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ηθικός άνθρωπος δεν θα έπιανα ποτέ κανέναν για να τον επηρεάσω”, είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

“Ο Τριαντάφυλλος πραγματικά μετά το συμβούλιο που ο Κόρο τον έβγαλε υποψήφιο έδειξε άλλον εαυτό, η μορφή του είχε αλλάξει, σαν να έβλεπα τον έξω από εδώ. Φοβήθηκα. Όλη η ομάδα είχε απορήσει. Τον βλέπουμε ότι αλλάζει επικίνδυνα… Με έχει πιάσει έμενα πολλές φορές και στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω εγώ και ο Κόρο μέσα στο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί άλλα χρήματα παίρνουν οι διάσημοι και άλλα οι κοινοί θνητοί”, πρόσθεσε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Μιλώντας στους συμπαίκτες είπε ότι ο Τριαντάφυλλος του είχε τάξει χρήματα. “Εμένα και στον Κόρο είχε πει να μας δώσει χρηματικό ποσό, της τάξεως των 2.000 ευρώ, για να είμαστε μαζί του. Του λέω δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ