Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας μετά την αποχώρησή της – Τα “καρφιά” για τους συμπαίκτες της

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Σοφία Μαργαρίτη μετά την αποχώρησή της από το Survivor . Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν παρέλειψε να ρίξει τα “καρφιά” της για τους πρώην συμπαίκτες της.

“Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κοψιδάς δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει. Υπήρχε ένα διάστημα που τα πήγε κάπως καλά αγωνιστικά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο θεωρώ. Του αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στρατηγική. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά. Του δίνει γραμμή. Ο Κοψιδάς δεν θέλει να φαίνεται μπροστά, είχε τον δεκανέα του, το στρατιωτάκι του και του έλεγε τι να κάνει. Και ο Τριαντάφυλλος τον ακολουθούσε για αυτό όσες φορές τον είχε προσβάλλει ο Κοψιδάς ο Τριαντάφυλλος δεν απαντούσε καν. Του μιλούσε πολλές φορές υποτιμητικά και ο Ντάφι έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα. Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε για την Ανθή πως είναι γυναίκα αράχνη και να την προσέχω”, είπε η Σοφία μιλώντας στο Love It.

“Ο Τζέιμς έχει αντίπαλο τώρα τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος Τζέιμς. Ο Σάκης είναι πιο ντόμπρος, ο Τζέιμς δεν είναι τόσο γνήσιος όσο πίστευα. Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει τελικό. Τώρα θα έχει θέμα γιατί δε θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ